Kjøpe Bitcoin

Informasjon om Bitcoin 

Bitcoin er verdens største kryptovaluta og den er også verdens største elektroniske valuta. Det betyr at Bitcoin, som er en valuta du ikke kan se, er enormt stor og kjent over hele verden med mange milliarder dollar i verdi. Liker du å sette deg inn i nye ting er det viktig å starte med Bitcoin. Bitcoin er selve starten på den elektroniske eller den digitale valutaens revolusjon. Det fantes forskjellige valutaer før 2009 også, men det er når 2009 kommer rundt hjørnet og Bitcoin ser dagens lys at man har fått på plass en valuta som gjør at folk plutselig ser en enorm merverdi av å kjøpe, eie og bruke Bitcoin.  

Når du skal kjøpe eller når du tenker på å kjøpe Bitcoin er det viktig at du setter deg litt inn i hva en Bitcoin er og hvordan de blir laget. Når du skjønner at det er en begrensning på antall Bitcoin, hvor fort det kan finnes flere slik at grensen blir nådd og hvordan man kan tjene Bitcoin ved å gjøre en jobb istedenfor å kjøpe dem til markedspris vil du se at Bitcoin universet er et fint og sammensurret nettverk som ikke kan brytes, manipulerer eller endres så veldig lett.   

Penger å tape 

De fleste ønsker å tjene masse penger. Tjene penger er veldig gøy, men det er vanskelig å få noe mer ut av dem enn det er å kun få pengene i hånden etter at du har solgt med fortjeneste. Jo mer penger du bruker på å kjøpe Bitcoin jo mer penger vil du få i fortjeneste. Her ligger også risikoen. Når du blir bitt av basillen på en slik måte at det kun er profitt du jager kan det fort hende at du tar litt for mye vann over hodet. Tar du for mye vann over hodet kan det koste deg penger. Dette gjelder også i næringslivet. Starter du et firma så kan du tjene penger ved at du får mer inntekter enn utgifter. Det samme gjelder i spekulering av Bitcoin. Du må gå i pluss.  

Skatt av fortjeneste 

Når du kjøper og selger Bitcoin, og du går i pluss får du ekstra penger inn. Hva du gjør med pengene er opp til deg. Det er uansett viktig at du husker at du må betale skatt til staten før du kan gjøre noe som helst med disse pengene. Du må med andre ord kun bruke penger som du faktisk har fått skattet av. Faren ved å ikke skatte først er at du sitter igjen med ganske mye penger som du har brukt opp, men skulle ha skattet av. Da får du plutselig en minusregning. Det straffer seg. Med minusregninger vil du sitte igjen med et kjempeproblem som trekker seg over lang tid. Du blir ikke kvitt skatteregninger før du har betalt dem. Staten slår deg konkurs før du får lov til å slippe skatteregninger.

Finn ut mer på Kjopebitcoin.net